Pijltje

Junior data analist

Opgericht in 2008 is 4DMC hét contactcentrum voor de goede doelen. Zelf voortkomend uit de goededoelen-sector zit het fondsenwerven ons in het bloed. Onze ambassadeurs zetten zich dagelijks in voor o.a. Unicef Nederland, de Nierstichting, Nederlandse Hartstichting, Make a Wish Foundation, Rode Kruis, Cordaid, Wereld Natuur Fonds, Oxfam Novib en World Animal Protection. Naast het werven en behouden van donateurs beheren wij ook de klantenservice voor meerdere goede doelen.

Mensen die wij bellen (of die ons bellen) zijn of worden donateur uit pure betrokkenheid. Daarom zoeken wij telefonische fondsenwervers die hun hart laten spreken en zich kunnen inleven in het ideal van het goede doel.Wij hebben ook veel ervaring met de live opvang van televisieshows. Telefoonnummers die in de IVR zijn achtergelaten volgen wij binnen één dag op.Wij zijn bovendien bereikbaar buiten kantoortijden.

Functieomschrijving

Je hebt je werkplek in IJsselstein, jouw inzet helpt mensen, kinderen en dieren wereldwijd! De gesprekken die jij voert kunnen zowel van wervende als van informatieve aard zijn. Ook andere middelen zoals email, sms en chat kunnen hierbij worden ingezet. Het optimaal afhandelen van deze opdrachten is dan ook jouw verantwoordelijkheid. Jij bent voor onze opdrachtgever zijn ambassadeur, aan wie hij de contacten met zijn donateurs met een gerust hart kan overlaten.

Functie-eisen:

• enthousiast en gemotiveerd
• levenservaring (werkervaring is een contact center is niet vereist)
• communicatief vaardig
• overtuigingskracht via de telefoon
• uitstekende beheersing in de Nederlandse taal in woord (ABN sprekend) en geschrift
• doorzettingsvermogen en prestatie gericht kunnen werken
• basis computervaardigheden

Afbeelding

Algemene voorwaarden

Verantwoordelijkheidsgevoel, enthousiast, net zo goed kunnen luisteren als praten, flexibel, leergierig, in staat zijn zichzelf en teamleden te motiveren om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Natuurlijk ben je resultaatgericht, maar bovenal klantgericht.

Wat mag je van ons verwachten?

Een gezellige en informele organisatie waar een vaste groep collega’s graag komen en waar jij je werkzaamheden naadloos kan laten aansluiten op je privéleven. Collega’s (80% tussen de 40 en 76 jaar) die sfeer en werkplezier belangrijk vinden en allemaal een hart voor goede doelen hebben. Collega’s die zich graag in teamverband inzetten voor een goed doel en zich persoonlijk verder willen ontwikkelen. Wij bieden je direct een contract met vaste uren, aansluitend behoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Je krijgt een gedegen training voor je aan de slag gaat en wordt jaarlijks voorbereid op de toets voor het telemarketing certificaat. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris, een mooie pensioenregeling, een goede reiskostenvergoeding én toeslagen voor de avond en weekenduren.

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.